AIWEB are la baza inteligenta artificiala care analizeaza dinamicitatea pietei si te ajuta sa iti actualizezi constant preturile pentru a fi mereu cu un pas in fata competitiei, maximizand profitul, minimizand efortul.
AIWEB ARTIFICIAL INTELLIGENCE WEB

RAPOARTE VANZARI

Pe baza rapoartelor de vanzari generate automat de AIWEB poti lua deciziile de management corecte pentru afacere ta. Poti urmari vanzarile fiecarui produs, categorie sau pe fiecare canal de vanzare in parte. Rapoartele sunt prezentate sub forma grafica sau excel, downloadabile pentru prezentari, sedinte. Se poate implementa orice tip de raport de vanzare specific afacerii tale.

RAPOARTE VANZARI ANUALE
RAPOARTE VANZARI LUNARE
RAPOARTE VANZARI ZILNICE
RAPOARTE VANZARI NIVEL SUPERCATEGORII
RAPOARTE VANZARI NIVEL CATEGORII
RAPOARTE VANZARI NIVEL SUBCATEGORII
RAPOARTE VANZARI NIVEL PRODUS
RAPOARTE VANZARI NIVEL CANAL DE VANZARE
RAPOARTE VANZARI NIVEL BRAND
AIWEB ARTIFICIAL INTELLIGENCE WEB

PERSONALIZARE

Magazinul tau este conceput conform nevoilor specifice ale afacerii tale. AIWEB tine cont de stilul tau de lucru, de competitia ta si iti ofera toate solutiile de care ai nevoie. In plus, vei avea propriul tau sistem de raportari.

AIWEB ARTIFICIAL INTELLIGENCE WEB
Poti face singur comenzile de stoc pentru produsele tale. Dar mai bine lasa AIWEB sa faca asta pentru tine.

Monitorizarea in timp real a comenzilor din site si din marketplace-uri si statisticile de vanzari, dau AIWEB posibilitatea de a crea comenzi corecte pentru fiecare produs in parte. Scurteaza timpul de procesare si elimina erorile umane.

AIWEB ARTIFICIAL INTELLIGENCE WEB
Poti verifica singur competitia si modifica preturile produselor. Dar mai bine lasa AIWEB sa faca asta pentru tine.

Indifirent daca ai unul sau mai multi competitori, AIWEB le poate monitoriza disponibilitatea produselor si preturile si iti poate modifica preturile conform unui set de reguli stabilit de tine. Scurteaza timpul de procesare si elimina erorile umane.

AIWEB ARTIFICIAL INTELLIGENCE WEB
Poti emite singur facturile si documentele de incasare. Dar mai bine lasa AIWEB sa faca asta pentru tine.

Fiecare comanda poate fii transofrmata automat in factura cu ajutorul unuia dintre programele de facturare integrate in AIWEB. Emiterea documentelor de incasare se face simplu din borderourile emise de curieri sau din desfasuratoarele emise de Emag. Scurteaza timpul de procesare si elimina erorile umane.

AIWEB ARTIFICIAL INTELLIGENCE WEB

CONTACT

Ne poti contacta direct prin telefon sau mail pentru a afla cum poti gestiona eficient afacerea ta folosind platforma AIWEB. Dar mai bine lasa AIWEB sa te contacteze.