MAGAZINUL TAU este pe maini bune chiar si atunci cand tu esti in vacanta. AIWEB are grija de comenzile tale, obtinerea celui mai bun pret de livrare, facturarea comenzilor, gestionarea stocurilor si multe altele. Oriunde ai fi, poti sa te relaxezi si doar sa urmaresti ce se intampla, sau poti lua decizii si face schimbari.
AIWEB ARTIFICIAL INTELLIGENCE WEB

MAGAZIN ONLINE

AIWEB este solutia completa pentru a vinde online. Magazinul tau online creat de AIWEB le permite clientilor tai sa caute produse, sa creeze wishlist-uri si sa achite folosind multiple metode de plata, indiferent de dispozitivul folosit. Folosind platforma AIWEB, vei putea crea campanii de marketing pentru a incuraja clientii recurenti cum ar fi: oferirea de vouchere/coduri pe care le pot folosi la urmatoarele achizitii, programe de loialitate folosind puncte, oferirea de produse gratuite la indeplinirea anumitor criterii.

AI PageSpeed Tech®
AI WEB
PLATA CARD
PROMOTII
LICHIDARE STOC
CARDURI CADOU
PUNCTE BONUS
VOUCHERE
PROGRAM AFILIERE
SEO
PROCESARE COMENZI
PERSONALIZARE
AIWEB ARTIFICIAL INTELLIGENCE WEB

PERSONALIZARE

Magazinul tau este conceput conform nevoilor specifice ale afacerii tale. AIWEB tine cont de stilul tau de lucru, de competitia ta si iti ofera toate solutiile de care ai nevoie. In plus, vei avea propriul tau sistem de raportari.

AIWEB ARTIFICIAL INTELLIGENCE WEB
Poti selecta singur produsele pentru promotii sau lichidari de stoc. Dar mai bine lasa AIWEB sa faca asta pentru tine.

Stabileste un set de reguli si AIWEB va crea pentru tine promotii sau lichidari de stoc. Nu va uita niciodata un produs. Cu ajutorul EMAIL MARKETING va anunta clientii despre promotii si lichidari de stoc. Scurteaza timpul de procesare si elimina erorile umane.

AIWEB ARTIFICIAL INTELLIGENCE WEB
Poti verifica singur competitia si modifica preturile produselor. Dar mai bine lasa AIWEB sa faca asta pentru tine.

Indifirent daca ai unul sau mai multi competitori, AIWEB le poate monitoriza disponibilitatea produselor si preturile si iti poate modifica preturile conform unui set de reguli stabilit de tine. Scurteaza timpul de procesare si elimina erorile umane.

AIWEB ARTIFICIAL INTELLIGENCE WEB
Poti compune si trimite email-uri personalizate clientilor tai. Dar mai bine lasa AIWEB sa faca asta pentru tine.

Verificand istoricul clientului in magazinul tau, cumparaturi, vizite, wishlist, puncte bonus. AIWEB poate crea email-uri personalizate pentru fiecare client in parte si poate trimite pana la 8000 de email-uri gratuit zilnic!

AIWEB ARTIFICIAL INTELLIGENCE WEB

CONTACT

Ne poti contacta direct prin telefon sau mail pentru a afla cum poti gestiona eficient afacerea ta folosind platforma AIWEB. Dar mai bine lasa AIWEB sa te contacteze.