Fidelizeaza-ti clientii cu AIWEB. Folosind instrumentele din AIWEB poti analiza deciziile clientilor tai, poti crea sisteme de recompense prin puncte sau gratuitati, totul adaptat nevoilor magazinului tau.
AIWEB ARTIFICIAL INTELLIGENCE WEB

MANAGEMENT CLIENTI

Cu platforma AIWEB ai acces la instrumentele necesare pentru a comercializa produsele tale pe cele mai relevante marketplace-uri. In plus, vei putea gestiona in timp real produsele, comenzile, facturarea, livrarea si incasarile.

FISA CLIENT
INREGISTRARE CLIENT
VERIFICARE WISHLIST
CARTURI ABANDONATE
SISTEM VOCHER
SISTEM PUNCTE
SISTEM GRATUITATI
CONTACT MANAGEMENT
EMAIL MARKETING
AIWEB ARTIFICIAL INTELLIGENCE WEB

PERSONALIZARE

Magazinul tau este conceput conform nevoilor specifice ale afacerii tale. AIWEB tine cont de stilul tau de lucru, de competitia ta si iti ofera toate solutiile de care ai nevoie. In plus, vei avea propriul tau sistem de raportari.

AIWEB ARTIFICIAL INTELLIGENCE WEB
Poti compune si trimite email-uri personalizate clientilor tai. Dar mai bine lasa AIWEB sa faca asta pentru tine.

Verificand istoricul clientului in magazinul tau, cumparaturi, vizite, wishlist, puncte bonus. AIWEB poate crea email-uri personalizate pentru fiecare client in parte si poate trimite pana la 8000 de email-uri gratuit zilnic!

AIWEB ARTIFICIAL INTELLIGENCE WEB
Poti verifica singur competitia si modifica preturile produselor. Dar mai bine lasa AIWEB sa faca asta pentru tine.

Indifirent daca ai unul sau mai multi competitori, AIWEB le poate monitoriza disponibilitatea produselor si preturile si iti poate modifica preturile conform unui set de reguli stabilit de tine. Scurteaza timpul de procesare si elimina erorile umane.

AIWEB ARTIFICIAL INTELLIGENCE WEB

CONTACT

Ne poti contacta direct prin telefon sau mail pentru a afla cum poti gestiona eficient afacerea ta folosind platforma AIWEB. Dar mai bine lasa AIWEB sa te contacteze.